Ilmanvaihtokanavien huolto ja muut palvelut Satakunnan alueella

Ota yhteyttä

Porin IV-Huolto tarjoaa ilmanvaihtokanavien huollot, ilmanvaihtojärjestelmien asennukset sekä muut IV-palvelut erilaisiin kiinteistöihin Satakunnan alueella. Palveluidemme avulla lisäät kiinteistösi asumisviihtyvyyttä ja energiatehokkuutta. Palvelumme kattaa ilmanvaihtokanavien puhdistukset, desinfioinnit ja nuohoukset, ilmamäärien säädöt sekä ilmanvaihtokoneiden tarkastukset ja niiden suodattimien vaihdot.

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ja nuohous

Teemme ilmanvaihtokanavien puhdistukset omakotitaloihin ja muihin kohteisiin.

 

Tiesitkö, että ilmanvaihtokanavat tulisi puhdistaa noin 5–10 vuoden välein? Puhdistusväliin vaikuttaa käytössä oleva ilmanvaihtojärjestelmä sekä asuinalueen piirteet. Koneellisille ilmanvaihtojärjestelmille suositellaan yleensä viiden vuoden puhdistusväliä. Huippuimurilla ja painovoimalla toimivien kohteiden suositusväli on 5–10 vuotta.

 

Ilmanvaihtokanavien puhdistus auttaa pitämään sisäilman puhtaana ja terveellisenä. Puhdistus auttaa myös pitämään kiinteistön kunnossa sekä parantaa sen paloturvallisuutta ja energiatehokkuutta. Ilmanvaihtokanavat kannattaa laittaa kuntoon: epäpuhtaudet myös aiheuttavat yleisesti terveyshaittoja. Ota yhteyttä, niin annamme tarjouksen puhdistuksesta!

Hintaesimerkki

Työkohde ja palvelut: 100 m² omakotitalon IV-kanavien puhdistus, mittaus ja koneen huolto.


Työn kokonaishinta: 600,00 €, sis. alv.*

Kotitalousvähennys: 220,00 €

Lopullinen hinta: 380,00 €

 

* = Hinta on suuntaa antava.

Muut ilmanvaihtoon liittyvät palvelut

Ilmanvaihtokanavien puhdistus ei yleensä vaadi desinfiointiaineita. Jos tilassa on ollut esimerkiksi kosteusvaurio, voi desinfiointi kuitenkin olla tarpeen. Meiltä saat desinfioinnit osaavin ottein.

 

Palveluihimme kuuluvat myös ilmamäärien säädöt, ilmanvaihtokoneiden tarkastukset sekä ilmanvaihtokoneiden suodattimien vaihdot. 

 

Ilmanvaihtokoneen suodattimia suositellaan vaihdettavaksi noin kaksi kertaa vuodessa. Halutessasi tulemme paikan päälle vaihtamaan suodattimet puolestasi.

 

Me myös asennamme uudet ilmanvaihtojärjestelmät.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja

Muista kotitalousvähennys!

Ilmanvaihtokanavien puhdistuksesta voi saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennys tarkoittaa helpotusta veroihin, ja sen voi saada, kun palkkaa ammattilaisen tekemään kunnostustöitä kotiin tai vapaa-ajan asunnolle. Vähennyksen saa vain työn osuudesta, eli ei siis esimerkiksi matkakuluista ja tarvikkeista. Lue lisää Verohallinnon sivuilta!

Verottajan sivut